Signes roll i EFKOM AB

Signe vänder sig till såväl privatpersoner som företag med hälsofrämjande arbete från individnivå till personalgrupper och organisationer. De andra agenterna på EFKOM AB utbildar, effektiviserar, sammansvetsar och guidar teamet för bästa prestation – Signe ser till att vi dessutom tar hand om våra kroppar på bästa sätt, vilket ger ytterligare bestående resultat både på jobbet och i vår person. Även motiverande samtal kan starkt bidra till en praktisk och tillfredställande vardag.

Hur detta arbete genomförs varierar och vi har möjlighet till träning förlagd på Sportlife gym i Falun men även naturen är en stor tillgång som Signe gärna använder. Om passande lokaler finns att tillgå på Ert företag så kommer Signe till Er och vid kostrådgivning eller motiverande samtal är ofta kundens köksbord den bästa mötesplatsen.

Priser

Prislista samt avtal för privatpersoner finner du HÄR.
 

Företag
Vi väljer att du inte skall behöva teckna dig för något årsabonnemang på träning, kost och hälsa, vare sig via Signe Wedin eller när du anlitar annan EFKOM-agent. Du bestämmer själv ifall du önskar att Signe kommer ut till ditt företag och håller exempelvis 20 minuters-övningar med förslagsvis 4-6 personer/grupp, för då blir träningen verkligen av och du får
direkt valuta för dina pengar, eller om du önskar ta med personal till vår samarbetspartner Sportlife Falun för att kunna nyttja fler maskiner och få ett avbrott i vardagen.

Kontakta oss så får vi höra vad som passar dig/er bäst så paketerar vi det enligt ditt tycke.
Pris enligt offert gäller för företag.

Fyll i formuläret om du önskar att vi kontaktar dig.

Sine Wedin
Certifierad kost- & träningskonsult
Licensierad personlig tränare
Licensierad kostrådgivare
Hälsoinspiratör

Mobil: 073 - 805 67 18
Email: signe.wedin@efkom.se