Speed Business® kommer till dig!
Vi hjälper Sveriges näringsliv att effektivisera
formen för nätverkande mellan företagsledare.
Det sker genom en koncptuerad form som
arrangerats med stor framgång sedan 2009.
 
I Dalarna, där vi hittills verkat, anses formen för affärsnätverkande vara en av de mest tids- & kostnadseffektiva formerna på marknaden.


Är du intresserad av att veta mer så kontakta
Janne Svedin på:
Telefon: 070-568 92 00
E-post:  janne.svedin@speedbusiness.se

Tidigare uppdrag

Vasaloppet

loading...

Leksands IF

loading...

Ett par referenser till konceptet

”Ett synnerligen intressant och effektivt sätt att mötas och göra affärer. Det överträffade alla förväntningar och ledde till flera affärsavslut", Sven von Holst, CEO, Beyond Skiing 2015

”Snabbt sätt att effektivt träffa rätt personer på ett intensivt sätt med disciplin och positiv anda”
Håkan Åman, f.d. VD Leksands IF, ägare Pelle P-butiken Falun & SparaKvittot

Låt oss få dela med oss av vår erfarenhet och kompetens!

Vi har arrangerat Speed Business sedan 2009 och har vid totalt fyra tillfällen kontaktats av Leksands IF och Vasaloppet för att bistå dem med att skapa värden för deras befintliga sponsornätverk.

Då feedback och deltagande personer funnit aktiviteten som en av de mest värdefulla formerna för affärsnätverkande, har vi valt att fr.o.m. 2018 gå vidare och konceptura formen för att passa idrottsföreningar med minst 50 företagssponsorer. Idrottsföreningen skall även tillhöra sitt specialförbund men även Riksidrottsförbundet.

Vi har hjärtat inom idrotten och flera aktörer har visat intresse för Speed Business koncept och struktur för mötena. Några har även försökt kopiera vår planering inför varje mötestillfälle. Låt oss arrangera delar av era sponsorträffar - vi är ödmjukt inställda till att vi gör det bra och värdet av mötena är högt både sett till aktivering av befintligt sponsornätverk men även som verktyg för nyrekrytering.

Ifall du representerar en idrottsförening och vill veta hur Sports Speed Business kan skapa värden för din förening och sponsornätverk, vänligen fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig via telefon.

  • Vi sparar era uppgifter i Google Drive, ej publicerad eller officiell, enkom i syfte att diskutera värden och möjligheter samt eventuell kontraktsskrivning beträffande Sports Speed Business.