Premiär för Speed Business® Golfen, fredagen den 20 september på Dalsjö GK

Fredagen den 20 september blir det premiär och första upplagan av Speed Business® Golfen!
Vi träffas vid Falu Gruva på KBK Bikes för en gemensam lunch och incheckning klockan 11:00. Vi fortsätter sedan till Dalsjö GK för kanonstart 12:30. Vi kör 18-håls poängbogey med högsta tillgodoräknande hcp 36. Det blir även lite trevliga tävlingar i tävlingen såsom "Speed Golf", "Närmast hål" och "Längsta drive" och avslutar med prisutdelning så snart alla bollar kommit in vid 17:30 tiden. 
För din personal som inte spelar golf så arrangerar vi en "prova på golf" aktivitet samtidigt med instruktion, fria rangebollar och möjlighet att testa de nyfunna färdigheterna på Dalsjö´s korthålsbana.
Inbjudan och mer info kommer senare men gör redan nu en notering i din kalender.
Vill du profilera ditt företag i samband med golfen så kontakta Janne Svedin på 070-568 92 00 eller janne.svedin@speedbusiness.se