Vi hälsar Linnéa Säll Sidén varmt välkommen till Speed Business® som konsult för partnerrekrytering

Sedan Speed Business® startade 2009, har olika delägare, konsulter och anställda verkat inom nätverket i syfte att rekrytera nya partners och utbilda dessa i synen på nätverkande.
Att stärka relationerna med befintliga partners är synnerligen värdefullt, likväl mottas nya partners oftast med öppen famn.  Vi har därför den stora glädjen att få presentera en erfaren Speed Business®-deltagare och därmed mycket kunnig konsult, som kommer verka för utökat nätverk. Varmt välkommen Linnéa Säll Sidén som ny partnerrekryterare inom Speed Business®!

Linnéa har tidigare haft olika chefsroller och varit tillförordnad VD i näringslivet samt själv deltagit på Speed Business®-träffar, vilket gör att hon verkligen vet vilka värden man kan få ut av deltagande. Kontakta gärna Linnéa för insyn i vad Företagsledarnätverket Speed Business® kan ge Dig!
Linnéas kontaktuppgifter finner du här.