FALU BS FOTBOLL TAR NYA GREPP, SKAFFAR LICENS FÖR SPEED BUSINESS®

Föreningslivet är en av de stora och ovärderliga grundpelarna i vårt samhälle.

Falu BS Fotboll, som är en av länets största idrottsföreningar med ca 700 aktiva, väljer nu att ta nya steg för att göra såväl föreningen som dess samarbetspartners starkare. Som en av de första idrottsföreningarna i Sverige, är Falu BS Fotboll licensierad att arrangera Speed Business® för företagsledare.

Mika Snell, grundare av Speed Business®, förklarar ändringen från att driva det egna företagsledarnätverket, som genererat ca 47 000 personliga möten i Falun Borlänge, till att fokusera på idrottsföreningars bästa: ”Mitt hjärta finns & har alltid funnits inom idrotten med utövande av olika idrotter. När Riksidrottsförbundets ordförande, Björn Eriksson, besökte Falun & Dalarnas Idrottsförbund 2017, sa Björn: ”Det finns en styrka i när alla säger och gör lika. Idrotts-Sverige behöver tänka på detta!”. Idén till licensiering började då konkretiseras även om tankarna uppstod redan några år tidigare när Nätverket Leksands IF och Vasaloppet frågade ifall jag kunde arrangera Speed Business® för deras befintliga sponsornätverk. Utfallet blev mycket positivt, eventet för Vasaloppets sponsorer fick högsta betyg vilket var oerhört glädjande att höra.

Håkan Åman, ordförande Falu BS Fotboll, utvecklar valet av licens för Speed Business®:
”Med erfarenheter från deltagande i många affärsnätverkssammanhang, har många kontakter skapats och vårdats genom mitt deltagande på tidigare Speed Business®. Utöver den roliga, effektiva och trevliga formen för möten, har jag även fått nya idéer, funnit samarbeten och gjort konkreta affärer. Det var ett självklart val att tacka ja och licensiera Falu BS Fotboll för Speed Business® när Mika Snell gav oss möjligheten.”

Falu BS Fotboll arrangerar Speed Business® för första gången den 7/4.
Det är med stor glädje vi konstaterar att den mest tids- & kostnadseffektiva formen för nätverkande, lever vidare.

Kontakt:
Falu BS Fotboll, Håkan Åman
Mobil: 070 – 426 26 26

Speed Business®: Mika Snell
Mobil: 070 – 622 66 32