Sedan januari 2022 maximerar Speed Business® idrottsföreningars sponsornätverk & kör nationellt

När Nätverket Leksands IF och även Vasaloppet, hörde av sig för några år sedan med önskan om att få Speed Business® arrangerat för sina befintliga sponsornätverk, väcktes tanken om att en dag skapa ett licensbaserat koncept. Betygen från arrangemangen var så pass bra, ödmjukt skrivet, att vi såg stora värden i att göra så som Riksidrottsförbundets ordförande, Björn Eriksson, sa under ett besök i Falun 2017: "Det finns en styrka i när alla säger och gör lika. Idrotts-Sverige behöver tänka på detta!”. Sagt och gjort, sedan januari 2022 maximerar Speed Business® svenska idrottsförningars sponsornätverk genom licensiering, där utbildning, material, ett genomförande och support samt rätten att använda det registrerade varumärket, ingår. Nu tar vi fart mot en rolig och spännande framtid, där lättade restriktioner finns runt hörnet! Vi hörs och framför allt ses! Mvh/Mika Snell, grundare Speed Business®