EFKOM AB´s Företags-barometerindikator

TEAM EFKOM AB ANNO 2014-2015

Vi har nu nått så långt att EFKOM AB´s team av EFKOM-agenter har en samlad erfarenhet på över 200 år. Det är en bred kompetens, en bredd i erfarenheter samtidigt som vi har spetskompetens på högsta möjliga nivå i vårt team,
något vi är mycket stolta över att få dela med oss av.

Sedan uppstarten med att bygga ett fungerande team som en agentur, för att kunna tillsätta rätt person på rätt uppdrag, med för uppdraget passande erfarenheter, så har vi stött på vissa rädslor hos de företag vi talar med. Att "face to face" delge oss eventuella utmaningar, eller för vissa är det rena problem, har inte alltid känts bekvämt.

Vi har därför skapat en så kallad företagsbarometerindikator i syfte att du som företagare eller personal i lugn och ro kan delge oss tankar kring hur välmående ditt företag är.

Vår företagsbarometerindikator har visat sig inte fungera då många av de som velat fylla i den föredragit personliga möten med oss. Den fanns via denna länk tidigare men vi ber er numer att maila oss på info@efkom.se så återkommer vi till er inom ett par dagar.