Ibland ser man inte skogen för alla träden...

Känner du igen dig i dessa: "Vi har koll" eller "Vi jobbar inte så" eller "Vi har gjort så förr men det gav inget" eller "så kan man inte göra, det funkar inte, det har vi testat" så har
du antagligen ej ett divergent tänkande. Det går, man behöver bara ändra vägen dit lite.

 

Affärsutveckling kan tendera att låta oseriöst, det är många aktörer idag som går in som externa konsulter och gör lite för mycket pengar. Vi på EFKOM AB sticker ut hakan och vågar säga att vi skapar värden på ditt företag. Du får absolut betala bra för våra tjänster, men om vi får kika på ditt företag och höra vad det är du önskar uppnå, och vi inte kan se en lösning på ditt problem, eller utmaning som vi hellre kallar det, så tar vi heller inte på oss uppdraget och självklart tar vi då heller inte betalt.

Så vad är då affärsutveckling? Har du någon gång kört fast? Har ni svårt att tänka i nya banor? Har du någon gång tänkt att "det flyter på bra som det är ändå", utan att kika på vad du faktiskt kan uppnå med förhållandevis små medel? Har du ett konvergent tänkande?

Vi på EFKOM AB har hjälpt kommuner, tillverkningsföretag, kvarlitetssäkringsföretag, turism-bransch, bilbransch, idrottsorganisationer m.fl. att skapa stora ekonomiska värden.

Hör av dig, ett samtal och ett möte kan ge ditt företag större förutsättningar för att skapa större intäkter, både kort- och långsiktigt.

Vi har hjälpt både stora och små företag. När du vill ha hjälp med att tjäna pengar, fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi.