Vi utbildar och coachar Ditt humankapital

När en större aktör hade prisutdelning på en större mässa sa speakern ungefär följande: "
Det spelar ingen roll hur bra marknadsföring du har, hur bra produkt eller tjänst du har,
hur fin din hemsida är eller hur seriös din logotype är, såvida du inte kan sälja din produkt
eller tjänst".

 

Försäljning inkluderar alltifrån kundbemötanden, kundvård, direktförsäljning, butiksförsäljning, telefonsamtal med potentiell, tidigare eller nuvarande kund, röstanvändning, presentationsteknik m.m.. För att alltid agera professionellt behövs ibland nya verktyg eller damma av tidigare kunskaper. En investering i en säljutbildning, coaching av säljare/annan företagspersonal är en ren investering i Ditt humankapital, när de får nya kunskaper och utvecklas agerar de värdeskapande. Kontakta oss på EFKOM AB och låt oss hjälpa Din personal att optimera sina och företagets resultat.

Önskar Du komma i konakt med EFKOM AB för säljutbildning, föreläsning eller coaching kan Du fylla i formuläret nedan så återkommer vi till Dig inom några dagar.

Mika Snell
Email: mika.snell@efkom.se
Mobil: 070 - 622 66 32

Jag kommer efter ett telefonsamtal och eventuellt möte med dig att förstå vad det är just du eller ditt företags personal behöver. Därefter kommer jag föreslå en utbildningsinsats som passar in på det du önskar erhålla i form av resultat. Varmt välkommen att kontakta mig eller den EFKOM-konsult du personligen tror passar för det du önskar ha hjälp med, så kommer vi att agera för att rätt konsult med passande erfarenhet för det uppdrag du ställer oss inför i slutändan sätts på uppdraget!
Med vänlig hälsning
Mika Snell, Ägare, EFKOM AB