Mötesfölje

En kort parallell
En elitidrottare har oftast en tränare till hands som kommer med tips, råd och övningar, allt för att ge idrottaren bästa möjliga förutsättningar till att knipa guld-medaljen. Om elitidrottaren kommer hem ifrån en tävling utan att ha presterat bra, och inte ens vet varför, hur ska tränaren då kunna förbättra det som gått snett i tävlingen?

Hur agerar egentligen Dina säljare på sitt kundbesök? Vet Du egentligen varför Din säljare gick ifrån ett möte utan en skriven order/gjord affär? Är det rimligt att tro att konstruktiv feedback ifrån professionella och erfarna säljtränare med mångårig erfarenhet ökar chansen till bättre statistik på exempelvis avslut?

Det är i mötet öga mot öga med kunden nästan all försäljning avgörs. Vi följer säljaren i vardagliga säljsamtal och agerar "mötesfölje" för att kunna hitta den enskilde säljarens styrkor och förbättringspunkter. Detta anser vi vara lika viktigt oavsett om det handlar om butiksförsäljning eller möte ute hos kund. Vi coachar säljaren direkt efter kundbesöket/samtalet. Det här är en tjänst alla företag borde använda sig av för att säkra kvalitén på sina säljare.

Önskar Du komma i konakt med EFKOM AB för mötesfölje kan Du fylla i formuläret nedan så återkommer vi till Dig inom några dagar.