Presentera inte bort din möjlighet till affärer

Till dig som behöver eller tänker tala inför människor, på företaget eller för externa grupper. Att "presentera bort sig från att göra affärer" kan låta något överdrivet,
men faktum är att många presentatörer idag har en förmåga att göra mindre bra ifrån sig, eller så pass mycket att fokus faktiskt flyttas från företagets fantasiska tjänst eller produkt.

 

Ge dig en ärlig chans att göra produkten eller tjänsten rättvisa och lär dig presentera professionellt och övertygande, få dina åhörare att ryckas med i din presentation!

Vi hjälper dig att skapa nyttiga och praktiska verktyg som gör att du kan genomföra en övertygande presentation med självförtroende och entusiasm. Du kommer att erhålla färdigheter som ger dig möjlighet att påverka och motivera andra att skrida till handling.


Vi arbetar upplevelsebaserat och utan andra visuella hjälpmedel än en bra ljussättning.

Det är hela tiden fokus på dig som presentatör och du kommer att få pröva effektfulla inledningar och avslutningar. Vi går igenom begrepp som närvaro, vilja, riktning och förmågan till att improvisera. Andra ämnen som berörs är aktiv dialog och att hantera motstånd.


Bra utbildning är mer än att leverera faktakunskap på ett spännande sätt. Det är att väcka deltagarens nyfikenhet, att förena gammal kunskap med ny och skapa utrymme för passion.

Referenser efter samtal med Carl Sjöström

"Fantastiskt att man med så små medel kan berätta så mycket om hur en grupp fungerar tillsammans" - Verksamhetschef

"Jag lärde mig mer under den här dagen tillsammans med dig än under de senaste två årens personalhandledning" - Lärare

"Du har glimten i ögat och vågar samtidigt vara obekväm" - Dykinstruktör

"Guidar med stort lugn och en härlig inställning till alla deltagare" - IT-tekniker

"Inspirerande och tydliggörande" - Vårdare

"Jag har fått många nya verktyg i mitt jobbsökande och jag känner att jag har vuxit i mötet med dig" - Arbetssökande

Vill du kunna presentera dig, ditt företags tjänst och produkt på ett professionellt sätt? Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Calle Sjöström
Presentationsteknik
Utvecklande feedback
Personlig coaching
Föreläsningar
Mobil: 070 - 744 33 39
Email: carl.sjostrom@efkom.se