Säljträningar

Det är mycket en säljare förväntas kunna göra. Hitta nya kunder, boka möten, genomföra säljsamtal och helst knyta ihop säcken och gå hem med en order. Ändå är det så att de allra flesta säljare aldrig genomgått en grundläggande säljutbildning. Oavsett bransch, produkt eller tjänst så ser säljarbetet i grunden lika ut.

Precis som i idrott så behöver säljarna träna sin säljförmåga i säljprocessens alla steg – ändå är det väldigt få som gör det.

Vi erbjuder säljträning i allt från kundbemötande, presentationsteknik, behovsanalys, avslutsteknik, argumentation, planering av kundbesök, idéförsäljning, mötesbokningar mm.


Vi genomför individuell utbildning och utbildningar i grupper där storlek på max antal deltagare varierar beroende på bransch, tidigare kunskap etc.. Vi har också utbildning i målstyrd säljledning för säljchefer. Säljträningen riktar sig till uppsökande säljare, butikssäljare och telefonsäljare.

Önskar Du komma i konakt med EFKOM AB för säljutbildning eller coaching kan Du fylla i formuläret nedan så återkommer vi till Dig inom några dagar.