Varför kost, träning och hälsa inom EFKOM AB?

Personer och organisationer vi träffat på genom åren har ibland ställt sig frågan varför vi kontinuerligt påpekar vikten av god hälsa. Det spelar ingen roll om vi coachar chefer, stöder organisationer, går igenom säljprocesser eller utarbetar Er värdegrund, utan god hälsa talar mycket för att man tvingas till större uppoffringar än nödvändigt för att nå sina mål.

Ge dig själv och din personal rätt förutsättningar att lyckas. Du får välmående personal som orkar mer och fattar fler korrekta, värdeskapande beslut. Stresshantering, blodsocker och vakenhet är ett fåtal av de fördelar som träning för med sig.

Ingenting är linjärt, allting är individuellt och allt är möjligt

Signe Wedin brinner för hälsa, träning, kost och motion. Hon arbetar med metoder där alla delar av träningen, kroppen och vardagen inkluderas. Man är aldrig starkare än sin svagste länk och det går att bli stark, stabil och flexibel med trivsamma och effektiva medel. En persons kosthållning spelar alltid en stor roll för såväl välbefinnande som hälsostatus och Signe finner sann passion i arbetet för varje individs dagliga balans. Dina mål, dina förutsättningar och dina preferenser styr Signes arbete, där ingenting är linjärt och allting är individuellt.

Signe är utbildad hos The Academy – utbildningar inom träning och hälsa.
Hon är licensierad personlig tränare, licensierad kostrådgivare och hälsoinformatör,
certifierad kost- och träningskonsult samt hälsoinspiratör.
 

Motiverande samtal

En av tjänsterna som erbjuds är motiverande samtal - en samtalsmetod lik coaching som syftar till att öka kundens kunskap om sin situation och förankra motivation i kunden. Denna typ av samtal är mycket effektiv om man upplever sig ha kört fast eller om man vill göra en förändring men inte vet hur eller var man ska börja.

Motiverande samtal fungerar lika bra vid korta samtal som vid längre sessioner. Längden på samtalet anpassas efter behov och situation. Uppföljning anpassas individuellt.

Läs mer här om hur, var och när samt till vilket pris Signe kan hjälpa dig och din personal!

Fyll i formuläret om du önskar att vi kontaktar dig.

Signe Wedin
Certifierad kost- & träningskonsult
Licensierad personlig tränare
Licensierad kostrådgivare
Hälsoinspiratör

Mobil: 073 - 805 67 18
Email: signe.wedin@efkom.se

Vi samarbetar med Sportlife Falun