Info om Speed Business® innehåll och priser finner du nedan, men först information inför kommande event:

Speed Business® #2 2020 äger rum torsdagen den 14/5 på Kulturhuset Tio 14
i Falun. Sista anmälningsdatum för detta event är tisdagen den 12/5.

VIKTIGT! Oavsett om du ämnar delta eller ej på mötet för företagsledare och/eller föreläsning med Göran Adlén, så önskar vi din anmälan om deltagande eller frånvaro. Du underlättar för oss att planera för rätt lokal och för mötet att generera högsta möjliga värden. Så återigen,vänligen hör av dig till oss oavsett, vi som planerar arrangemanget blir mycket tacksamma för detta!

Detta får du som företagsledare i Speed Business®​
 • 4 Speed Business®-events per år. Speed Business® kommer alltid vara för dig som kan, och får, göra affärer i två riktningar d.v.s. för dig som titulerar dig VD, ägare, regionchef etc. Vi släpper ej in försäljningschef, säljare eller stand-in´s på dessa möten som inte är delägare eller liknande.
 • Totalt ca. 64 personliga möten på tu man hand där alla är chefer på högsta möjliga nivå, d.v.s. VD, ägare, regionchef, kontorschef, distriktschef, butikschef etc.
 • Du kan ta med eller skicka din personal på 4 toppföreläsningar per år.
 • Ditt paket löper över fyra sammanhängande events, d.v.s. ca. 1 år.
 • Skylt att sätta upp på vägg, i fönstret, på fasaden etc. för att uppvisa din vilja att nätverka på högsta nivå och jobba aktivt med "Employer Branding"
 • Ditt företags logotype exponeras via medlemssidan på speedbusiness.se samt att ditt företagsnamn finns med i våra epost-utskick
 • Du kan använda din medverkan hos oss för att skapa kundaktiviteter genom att bjuda in dem till våra föreläsningar. Du betalar då 220 kr exkl. moms per person.
 • En jacka med Thinsulate Featherless Insulation från Pelle P , modell Mizzen Jacket, ingår första året som partner. De som förnyar partnerskapet får 1 st. "mid-layer"-jacka från Pelle P och heter Plannard Zip.


Om du har tankar kring värdet av att nätverka, eller frågor om kostnad eller varför man bör delta på Speed Business®, kan du kontakta:
Mika Snell
Mobil: 070 - 622 66 32
Email: mika.snell@speedbusiness.se

Du kan även kontakta Linnéa Säll Sidén om du har intresse av Speed Business®
Mobil: 070 - 755 57 30
Email: linnea.sall.siden@speedbusiness.se

Speed Business® #2 2020 är torsdagen den 14/5.
Speed Business®-event nr 2 av 4 2020, äger rum på Kulturhuset Tio14 i Falun.
Hålltider för dagen är:
10.30-11.00  Insläpp
11.15-12.15  Speed Business® för företagsledare
12.15-13.00  Speed Business-lunch för de till eventet anmälda företagledarna
13.00-14.00  Speed Business® för företagsledare
14.30-16.10  Föreläsning med Göran Adlén - tidigare nominerad till "Årets Föreläsare i Sverige" vid inte mindre än 8 tillfällen och "Årets föreläsare" 2014.

Priser för ditt deltagande inkl. jacka och föreläsningar

Nivå 1
8 900 kr exkl. moms för 4 Speed Business®-träffar/år.
Du får ta med upp till 5 anställda/personer per föreläsning.
Pris, utslaget per event, 2 225 kr exkl. moms.

Nivå 2
11 900 kr exkl. moms för 4 events/år.
Du får ta med upp till 15 anställda/personer per föreläsning.
Pris, utslaget per event, 2 975 kr exkl. moms.

Extra platser till föreläsningarna till dig som är partner
Utöver antal personer per föreläsning som ingår i respektive paket, kan du för
220 kr exkl. moms/person ta med ytterligare personer/anställda per föreläsning.

En jacka med Thinsulate Featherless Insulation från Pelle P , modell Mizzen Jacket, inkl. Speed Business®-brodyr, värde 1 900 kr, ingår i båda nivåerna år 1. 
År 2 erhåller du 1 st. "mid-layer"-jacka av modell Plannard Zip från Pelle P med
Speed Business®-brodyr, värde 1 200 kr.

Dessa profilkläder har under åren skapat en tillhörighet och gemenskap då bärare av kläderna ses på lunchrestauranger, tillställningar, mässor etc. och fungerar som en dörröppnare för diskussioner kring exempelvis business. 

Beräkna värdet på ett års deltagande enligt följande

Hur många timmar behöver du för att på tu man hand får träffa
och diskutera med 16/32/48/64 företagsledare?

 

 • Vad är pris per person/anställd för att få 1/2/3/4 föreläsningar/år? 
 • Hur värderar du att din "Employer Branding" stiger i värde?
 • Hur värderar du möjligheten att finna samarbetspartners, leverantörer, kunder, personer med ett kontaktnät som du har möjlighet att ta del av, möjlighet att söka efter personer att anställa, göra NKI-undersökning, diskutera utmaningar m.m.
 • Till sist, hur värderar du ett stort kontaktnät bestående av företagsledare den dagen du eventuellt behöver "ringa en vän"?


Om du summerar samtliga värden ovan bör du komma fram till att vi, mycket ödmjukt sagt och på ett belysande sätt, har en väldigt human prisbild och eftersträvar högsta möjliga Return of Investment.

Anmäl dig här
för möjlighet till deltagande på de
fyra nästkommande
Speed Business®-eventen med föreläsningar och personliga möten
på högsta nivå.

 • Pris är exkl. moms. Oavsett paket, 5 eller 10 personer per föreläsning, kan du ta med/sända ytterligare personer/anställda för 220 kr/person och föreläsning.
Tankar från grundaren
Hur värdefullt är ett kontaktnät?

I skrivande stund den 13/11 2019, dagen efter att ha arrangerat Speed Business® för 33:e gången i Falun & Borlänge (+ 1 st för Leksands IF´s nätverk & 2 st för Vasaloppets sponsornätverk), konstaterar jag att jag som hemvändare 2007 hade en endaste kompis i Falun, Dalarna, som drev företag. Jag hade utöver den personen inget som helst kontaktnät, inga företagar-vänner, inga egna erfarenheter av att driva företag.
Genom mod, lyhördhet, nyfikenhet och järnvilja, har jag skapat något som en del personer kanske hört talas om. Jag har skapat Falu- & Borlängespelet. Jag har startat TEAM KBK BIKES CK. Jag har startat ett motionslopp på cykel som heter KBK i FALUN. Jag har startat upp Speed Business
®. Senast i raden av start-up´s är KBK BIKES® vid Falu Gruva. Om jag ska summera tankarna, det jag har sysselsatt mig med, har precis allt handlat om nya kontakter som gett mig en idé, som skapat ett driv och en entreprenöriell anda, som i sin tur skapat grund för nya kontakter & investerare som gått in i min verksamhet som gett nya möjligheter o.s.v. o.s.v. Detta tillskriver jag mitt kontaktnät som över tid byggts upp och vårdats.

Om jag skulle värdera kontaktnätet idag är det värt allt, d.v.s. många miljoner kronor. Om jag INTE hade råkat äga Speed Business®, hade jag förmodligen tyckt att 8900 kr/år i tio års tid, varit mycket pengar.
Sett till vad kontaktnätet skapat för värden över 10 års tid, är R.O.I garanterat tusentals procent.

Varmt välkommen till Speed Business® du också - vi välkomnar företagsledare och entreprenörer som ser värde i att skapa och vårda sitt kontaktnät, bistå varandra med tips, idéer, nya infallsvinklar och energi.

Vid skrivbordet
Mika Snell
Grundare, Speed Business
®