VI LOTTADE UT EN RESA TILL KARIBIEN, SAMARBETE MED TRAVEL ARENA

Vi valde denna utlottning av en Karibien-resa för att premiera de företagsledare som initialt vågade satsa på att bli medlemmar fram t.o.m. vårat första event den 10/2 2014. Utan dessa företagsledare som vågade tro på vårt medlemsbaserade affärsnätverk, med adderade föreläsningar, hade vi aldrig lyckats!

Resan. Vart och hur länge?

Det är 7 nätter på skeppet "M/S Allure of the Seas", världens största kryssningsfartyg, 360 meter lång. Det är en "All-Inclusive"-resa som seglar över Bahamas, Jamaica och Cozumel. Travel Arena har bokat av en utsideshytt med balkong för denna resa. Värdet på resan är ca. 14 000 kr.

Vinnare,Mats Leonardsson,Nordpuls

Lycklig vinnare av denna Karibenresa blev Mats "Leo" Leonardsson, Nordpuls. Mats befann sig på resande fot när vi fick tag i honom och kunde leverera de glada nyheterna. "Leo" trodde inte riktigt att det var ett faktum att han hade vunnit och efter ett tag sjönk det in och det blev rejäl glädje! 

När och hur skedde utlottningen?

Utlottningen ägde rum fredagen den 9/1 2015 och vi hade ett flertal  förväntansfulla företagare på plats som hoppas på att de skulle bli just de som skulle vinna. Utlottningen livestramades via hemsidan och sågs av medlemmar som var på resande fot från olika delar av världen,  vilket i sig var häftigt.  

Travel Arena - En ledande aktör

2007 togs verksamheten på Tallinksiljabutiken i Borlänge över. 2009 förvärvades Hedemora Resebyrå och under 2012 öppnades även butik i Falun samt utökande av verksamheten i Borlänge med samma utbud som övriga butiker. Besök oss gärna på Travel Arena och se vad vi kan göra för dig!

Info om priser för medlemskap fr.o.m. 2014 finner du här.

loading...