Skaffa fritt demokonto

Att testa eGenerator är helt kostnadsfritt och säkert. Du binder inte upp dig till något genom att skapa ett testkonto. Efter registrering av ett testkonto skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter till den angivna e-postadressen.

 

Även om Du inte förbinder Dig till något önskar vi att Du läser igenom användarvillkoren före du skaffar demo-kontot. I och med att Du fyller i uppgifterna nedan godkänner Du även dessa.

Betala bara för det du behöver

Med eGenerator betalar du bara för de tjänster och moduler du vill använda. Därför låter vi dig själv välja vad du behöver. Vill du senare ändra på dina tjänster, går det naturligtvis utmärkt. Det är lika enkelt som att använda eGenerator!

Landningssidor

En landningssida är det samlade ordet för en webbsida som stödjer din digitala kampanj. Den sida som visas när du t.ex. klickar på en länk i ett mail eller en banner kallas landningssida. Med modulen Landningssidor kan du på ett snyggt och enkelt sätt skapa en helt fristående webbsida. Landningssidan kan även användas som ett frågeformulär eller en anmälningsblankett, där du samlar alla dina svar i eGenerator. På en landningssida kan du även placera filmer eller ljudfiler. Läs mer om landningssidor här!

Mailflöde

Med modulen Flöde kan du på ett snyggt och enkelt sätt visualisera dina tänkta kommunikationsflöden. Vid större utskick, där flera mottagargrupper ska få olika budskap vid olika tillfällen, är det bra att redan från början skapa ett schema för alla steg i processen. Flödesschemat är av stor nytta om du på ett tydligt sätt vill beskriva ett tänkt kommunikationsflöde för någon utomstående.

Formulär

Vill du göra ett utskick med en kundundersökning finns det enkla frågeformulär att använda. När dina kunder beställer direkt via en pris- eller utrustningslista eller fyller i ett kontaktformulär får du all fakta samlad direkt i eGenerator. Härifrån kan du sedan exportera uppgifterna. För att kunna nyttja funktionen krävs modulen "Landningssida".

Specialbyggd mall

Vill du ha en helt egen e-postmall vars layout speglar din grafiska profil eller kampanj? Kanske vill du ha en mall som ser ut precis som din hemsida. Du kontaktar helt enkelt Mika Snell på EFKOM AB och får all hjälp du behöver.

Extra volymer

Om du vill skapa ett extra stort utskick för en specifik kampanj kan du till en låg kostnad enkelt utöka antalet mail. Läs mer under priser »

Konsulttjänster
Vill du utveckla dina nyhetsbrev ytterligare kan en extern konsult leda vägen. Beskriv dina önskemål så kan vi skräddarsy konsulthjälp som passar just dina önskemål och ambitioner.