Skaffa fritt demokonto

Att testa eGenerator är helt kostnadsfritt och säkert. Du binder inte upp dig till något genom att skapa ett testkonto. Efter registrering av ett testkonto skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter till den angivna e-postadressen.

Även om Du inte förbinder Dig till något önskar vi att Du läser igenom användarvillkoren före du skaffar demo-kontot. I och med att Du fyller i uppgifterna nedan godkänner Du även dessa.

Kontakter

Genom att skapa grupper kan du även sortera dina kontakter på olika sätt, så att du alltid kan göra dina utskick till rätt målgrupp. Befintliga kunder, VIP-kunder, kunder som bara handlat en gång, kunder som handlar oftare än andra, osv. Allt för att effektivare kunna skicka rätt budskap till rätt person i varje kampanj.

 

 

Redigeraren

När du vill skapa eller ändra innehållet och utseendet på din e-postkampanj, arbetar du i  "redigeraren", en funktion som är väldigt enkel att använda. Drag- och släpp-funktionen gör det möjligt att enkelt och snabbt kombinera bild och text som du vill i dina mail.

I bildbanken finns över 1000 bilder att välja bland, utan att det kostar något extra. Att använda dina egna bilder går naturligtvis också utmärkt.

Mailöversikt
Se all din e-posthistorik och aktuella kampanjutkast på en enkel mailöversikt. Det kan vara svårt att hålla ordning på alla kampanjer du skickat. Med hjälp av mailöversikten får du en total översikt över vilka mail du har skickat. Härifrån kan du även enkelt skapa utkast och skicka om ditt nyhetsbrev, med eller utan ändringar. Vi tycker om när det är enkelt.

 

Statistik
Hur många öppnade ditt mail, hur många klickade vidare eller beställde något? Det är den här typen av fakta som ger dig ovärderliga kunskaper om hur du ska förändra och förbättra dina sälj- och marknadsföringsinsatser. Du kan se vilket erbjudande som var starkast och snabbt korrigera dina erbjudanden så att de fungerar maximalt.